Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Virallisesti  Hollabar Abacus Väri  tummanruunikko
Sukupuoli  ori Säkäkorkeus  143cm
Rotu  connemaranponi Painotus  kenttä-ja kouluratsu
Syntynyt  25.05.2015/8v/UK Koulutustaso  VaB 130cm CIC2
Omistaja  Mercy VRL-14264 Kasvattaja  Hollabar Ponies

Luonne

Gus on veikeä ja iloinen poniherra, jolla on aika-ajoin myös pahat mielessä. Yleensä kuitenkin hyväkäytöksinen herra tykkää järjestää pientä jäynää, mutta ei onneksi mitään vaarallista. Se tykkää tehdä kaikkea ja lähtee mielellään mukaan ihmisten hömpötyksiin. Helposti innostuva herra on leikkisä ja mukava kumppani, jolta ei pilkettä silmäkulmasta puutu.

Hoidettaessa Gus on suloinen halinalle, joka ei saa tarpeekseen huomiosta ja hellyydestä. Se seuraisi hoitajaansa ihan minne tahansa, jos vain saisi. Ori on joka tilanteessa lempeän kiltti nallekarhu, mutta joskus sille tulee antaa pieni muistutus ihmisen omasta tilasta. Siitä ei hyvää seuraisi, jos tämä parisataakiloinen pehmoeläin tulisi syliin. Pieni, ihana vilivilperi velmuilee yleensä saadakseen huomiota. Ori on huomannut irvistelyn ja ääntelyn kutsuvan rapsuttelijat luokseen.

Ratsastaessa Gus on herkkä ja luotettava monilahjakkuus. Ori on tasainen menijä, eikä sitä kiinnosta ratsastajan mokat. Poni oikeasti antaa tehdä ihan mitä vaan selässä, eikä se ole huono amatöörivikellyksessäkään. Gus ei todellakaan ole säikky, mutta se saattaa innostua vähän liikaa etenkin maastossa ja esteillä. Mukavat liikkeet ja hyvän tasapainon omaava poni on kieltämättä todella kiva ja miellyttävä ratsu. Maastossa se on myös hyvin varmajalkainen.​​

Sukutaulu ja jälkeläiset

 i. Cabarnagh Artagnan

​ conn rnvkkkm 144cm

​ KTK-III

 e. Lochlann Inri

 conn mkm 142cm

 

Tulokset ja kilpailukalenteri

27.09.2015 Trio Connemaras irtoSERT (tuom. Vibaja)

06.05.2016 Escorant Trakehners irtoSERT (tuom. Siiri K.)

Kantakirjattu marraskuussa 2015 II-palkinnolle pistein 79p

Kuvagalleria

            

Päiväkirjamerkinnät

VIRTUAALITALLI - A SIM GAME STABLE - VIRTUAALIHEVONEN - A SIM GAME HORSE
©2019 Ardeal Equestrian Center - suntuubi.com